Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-May-2010 20:30 Email | Share | Bookmark
EP QA Dept Dinner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bukanlan satu acara yg BESAR sebenarnya,tatapi oleh kerana daya usaha organizer,mereka menjadikan majlis makan malam biasa ni menjadi satu DINNER yg agak grand pada skala budget yang kecik...Ada penyampaian hadiah pekerja terbaik,pakaian terbaik,ada ucapan,games,sambutan harijadi dan cabutan bertuah...!!??
Matlamat ayah ialah untuk mengumpulkan ahli keluarga QA Dept beserta keluarga masing2.Dah lebih 2 tahun kat situ,masih belum kenal isteri siapa,suami siapa anak siapa..????Kalau nak panggil team QA sahaja,tentu ramai yang tak leh datang nanti...
Dengan tema baju hitam/putih atau batik....nampaknya ayah sorang yag paling cokia sekali..hanya ber t-shirt,seluar tracksuit dan berselipar jer...memang depa buat "surprise"

Cuma...BBQ kat De Palma Inn S19,Shah Alam ni kureng.....
Lainkali kita pergi INTEKMA RESORT jer atau HOTEL UiTM.....jauh lebih bagus dari DePalma Inn nih...!!

Sebelum bulan posa ni nak makan2 lagi..katanyer...I folo.....

Ayah...
































View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net