Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Oct-2009 11:32 Email | Share | Bookmark
SuaRasaTV9 @ Stadium Shah Alam.

Tarian bangra....
Kaur ni cun habis....!
Rock n Roll..
Belle-belle team.
Kuala Selangor mari.
Otai2 suma.
Ini ker belle-belle tu?
Bleh tahan gak..!?
Tumpuan anak2.
Sesuatu yg pelik.../!?
Ewahhh..goyang jugak!
Promotion guys...Main sponsor.!
Kenderaan polis paling laju-Jerung!
Berbaloi..baloi..!!
Over expose sikit...Celcom Blue
Spiderman jadi Superman...!
Heppi sungguh..berbaloi tunggu tgh panas.
Pengalaman pertama ni..
Man Belon punya....
Sikit aiskrim dik...!
Penghujung Syawal...memang banyak jemputan dan rumah nak kena ziarah sempena open house.
Mama pulak BP naik sejak semalam.Duk bilik tak turun ke bawah bersendirian kat bilik atas..Ayah kensel program raya kerana nak urus rumah dn anak2...pas tu layan depa ke Stadium Shah Alam tgk event SuaRasa TV9......cuaca mendung dari pagi sampai tghari..boleh lah pergi.
Taklah sehebat Jom Heboh TV3,tapi boleh lah kalau setakat nak layan anak2...

...(Ayah)...




















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net