Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Oct-2009 17:00 Email | Share | Bookmark
Raya Hi-Tea...EPMB

Kambing 3 ekor.
Lemang jadi rebutan.
Berbaris lagi...
Bila nak sampai turn nih...??
Berbaris amik kambing lak..
Sabo jer ler..
Sambil sembang pasal kerja.
HR yang berusaha...
Jurufoto sambilan.
Hong and Faizam.
Director-Special Project
Ami2 dan ah-so2
Kyusyuk menikmati rendang..?
CRN staff
Director Mfg.
POK CIK...Prodn.
Tanpa "promosi" seperti biasa,tiba2 nak buat jamuan raya...Itu pun setelah subsidiary lain buat "JAMUAN HARIRAYA" besar2an seperti tahun2 lalu.
Oleh kerana makan2 kecil2an jer..kita panggil "Raya Hi-Tea" jer lah....Sebab hanya terhad kpd EPMB staff jer...tak jemput Proton pun seperti kebiasaan.
Apa2 pun kambing tahun ni 3 ekor jadi mangsa.(Tahun lepas 2 ekor tak cukup).Oleh kerana kurang promosi dan jamuan bermula disaat2 ofis hour nak habis.....hanya lemang yg habis licin..Makanan basic lain masih berbaki termasuk kambing yg sempat habis 1 ekor jer...!!?
TAPAU lah apa2 yang patut....
Ayah tak makan banyak pun,sebab sibuk "shooting",..lagipun favourite si Lemang dah licin.Nak melantak nasi impit dan mee goreng...?? hari2 boleh jumpa kat kantin....hehe$-)

Macam tak ikhlas jer nak jamu staff....hehe
Jangan marah.....!

(Ayah komplen pasal ayah tak terlibat ngan hi-tea kali ni...)

...(Ayah)...















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net