Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Oct-2009 12:30 Email | Share | Bookmark
Mini Open House-Raya...

Timacih datang yer....!?
Silalah...sila...
Pakat bersila jer lah......
Spagetti...?Makaroni..?....
Kerumun cokodok..>!!
Ngap...!!!cucur tu.
Tuan rumah mcm tetamu ni..?Nana.....
Mengalahakan tetamu nampak..?Haziq
CC yg lama pun ada...
Tak ada plan nak buat Open House sempena raya tahun ini kerana tak de bibik membantu,pas tu kaum kerabat pun sibuk dapat cucu dll..(pembantu x de punya kes).
Tapi geng opis baru Mama yang belum pernah datang nak beraya kerumah,takkan makan kuih tunjuk jer..?
Dengan bantuan bibik tempatan dari Tingkat 18..Mama pun buat spagetti dan makaroni bakar jer.Ingatkan nak makan nasi + nenas ikan masin sebagai menu utama,tapi kebetulan hari ni banyak acara Open House..dah sah2 makan nasi,depa request makan ala2 barat la pulak...!!
Apa2 pun menu local ialah cucur tepung yg menjadi rebutan....terutama cicah sos nyer.Siap bagi TAPAU pada yg tak sempat datang dan pembantu dapur tambahan yg menggoreng nyer.

Jemputan kepada team ofis lama (ting.18) dan Jab.Hutan (ting.3) jer....
Ayah balik tengahari jap utk amik anak2 dan solat Jumaat.

Terimakasih pada yang hadir dan "bibik" tempatan import...Kak Huda...

....(Ayah)...


Menghurung cucur tepung @ cekodok....!!!! Ambil...Cicah...Kunyah...Telan....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net