Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Sep-2009 13:00 Email | Share | Bookmark
G singgah Kompleks PKNS.

PROMOSI@IKLAN.
Kedai Acik Jun-adik ayah.
Berpusu-pusu...!
Hanya sebahagian jer ni...
Penjual belon amik kesempatan...?!
Fabric deko....
Ingatkan nak cuti "haf-dey" jer hari ni selepas hal kat Tg.Malim selesai,tapi mama tak galakkan p kerja.Lagi pun cuti masih banyak lagi (15 hari).Nanti jadi kes tahu lepas,sampai berlambak2 cuti selepas masuk tahun baru .Siap bagi extension period lagi nak habiskan cuti...akibatnyer,terpaksa amik cuti seminggu pada masa yg tak diperlukan.Boring kat rumah,ayah pun asik berulang alik ke ofis klu ada isu atau meeting masa cuti tu......huh
Kita singgah terus ke Kompleks PKNS,tengok2 baju melayu Haziq.Masa cam ni memang dah tak banyak pilihan dan saiz.Amik jer ler mana yang ada.
Ayah pun tak larat nak berdiri lama kat situ.Orang bersesak sebab hari ni cuti Nuzul Quran......
Sampai rumah..masing2 terjelepuk,terutama ayah sampai asar..hehehe...

...(Ayah).....


Singgah lah kedai ni....sebut nama ayah 3x..tentu dapat diskaun nyer






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net