Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Aug-2009 19:00 Email | Share | Bookmark
Kiriman "Misteri"..?

Kiriman bungkusan...?
Berisikan cheese dari Mesir...?
Balik kerja,dapat kiriman bungkusan "makanan@cheese" dalam bungkusan sampul surat saiz A4 yg diposkan dari Bukit Raja...?
Mama yg buka bungkusan tu x berani nak bawak masuk dalam rumah.Bila ayah buka,tak de nama penghantar dan detail dll,...kenapa barang tu dikirimkan menggunakan nama ayah...???
Setelah ayah memberanikan diri membelek2,rupanyer ia hanyalah sekotak keju@cheese-Made in Egypt...?

Ayah pun tak de sebab n pasal nak makan keju tu sebab.... sapa yg hantar pun tak tau?...hadiah ker..??promosi produk ker...?,jadi ayah bagi makan kat "sayang" @kucing kami jer.....

"Kalau sayang makan tak ade aper2..maknanyer keju tu tak beracun"...kata ayah kat anak2.hehehe
"Kesian "sayang"...jadi bahan ujikaji ayah..."kata anak2.
Mereka bertambah gumbira bila sayang masih hidup setelah dia makan habis satu ketul.......!!!! hahaha..kelakar kan..?

Sehingga kini belum ada mana2 pihak yg mengaku bertanggungjawab menghantar cheese tu.....
Apa2 pun minta ALLAH jauhkan dari sebarang fitnah dan khianat...Amin...

...Ayah)....




15/8/09
Ayong telefon Mama bertanyakan keju yg dia kirimkan.....
Laaa...rupanya Ayong yg kirim.Dia beli kat jualan kat sekolah kerana teringat ayah suka makan cheese.Cuma nota nyer tak termasukkan dalam kiriman tu.Nasib lar..dah buang pun cheese tu.
"Surprise" yg tak kena gaya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net