Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Jul-2009 18:30 Email | Share | Bookmark
Jom Pesta "Kucing Tido"

Serbu lori....
Ofis mate dah sampai rupanyer..
Bawa balik..? Salah konsep nih...?
Duk ramai2....
Nyummmm..!
Kopekkk....!
Bersantai...
Satu Family
Berapa biji dpt?
Team anak dara..
Rambutan dah layu sikit.
Agih2 kan sikit bang....pd yg belum dapat..?!
Anak2 ku n rambutan.
Get "FREE n CARRY"
Tinggal biji je..macam beruk makan.
Bersih...bersih...!
Pok Cik ni sampai lewat.
Main sebelum balik.
Duk sblh tong sampah pun x nak buang..?!
Begitulah nama PROMOSI kat banner dan email yg diterima.....
Pesta makan durian dan buah2an anjuran SEPAKAT (Seretariat PAS dan KEADILAN) yang diuruskan oleh PKPS di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.(Sebelum ini/musim lepas dianjurkan di Bangunan SUK oleh Pakatan Rakyat)
Memang tiada hasrat nak pergi mulanya,sebab sure ramai org nyer..malas nak berebut2.Tapi oleh kerana hari masih cerah,sempatlah amik anak2 kat rumah dulu lepas balik kerja.
Seperti yang dijangka,memang ramai....Satu lori durian habis diagihkan dalam masa beberapa minit jer..
Nana,Pia,Haziq masing2 dapat 2 ulas jer..itupun ehsan kawan ofis yg dah berada disitu... Mana larat ayah nak berebut ngan D60 ni..
Nampaknyer esok kena beli sendiri durian ni..anak2 belum puas makan..

Yang tak bagusnyer.....dah lah makan free,sampah main tinggal jer..Mentang2lah ada staff Alam Flora yg jadi tukang kemas.....(itulah mentaliti kita).

Acara sehingga lepas Maghrib......tapi tak kuasa nak tunggu lori durian lain.
(Mengikut juruacara majlis...depa sediakan 10 lori 1 tan utk bawa durian...??!!)
Lepas ni SPRM leh serbu SEPAKAT lak...cek dan siasat mana dapat duit nak beli durian 10 lori...hehehe
Kang takut ada yg "mati kena hempap duah durian" lak........ Jgn mare...?

...(Ayah)....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net