Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 4-Jul-2009 07:41 Email | Share | Bookmark
Dah dapat SB600...!

Kamera manual+Flash manual.
Manual + Flash xtra light.
Tak ingat...
Auto + Flash-xtra light
Kamera Auto + Flash auto
Ada khabar angin bertiup kencang yg ayah nak dapat BONUS tahun ni.....,maka hasrat ayah nak beli speedlight tu makin cerah lah.
Setelah seminggu menggodek internet mencari SB800...masih tak dapat.Setiap kali sms,suma dah jual..Mcm hot cake betul SB800 nih...!!
Yang ada pun SB600 jer..kebetulan ada rezeki,dapat juga speedlight ni pagi tadi.Deal pun malam tadi jer...Tak leh tunggu lama-lama.Oleh kerana 2nd hand,yg ada cuma pouch dan diffuser jer..Manual +kotak pun tak de.!?
Ayah terpaksa buat experiment dulu sebelum bawa ke majlis kenduri tghari ni........Nasib baik user friendly sikit...lebih kurang 10 shot jer, dah tau camner nak guna(basic).

Terimakasih kepada Ali,dari Bangi yang menghantar SB600 ni ke Shah Alam... Kebetulan dia pun hantar kerabat ke pendaftaran pelajar baru UiTM.
Dah banyak dia jual kamera/lense/hp dll kat mudah.com.my tu....keta pun jual jugak..!!

...(Ayah)...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net