Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Jun-2009 07:00 Email | Share | Bookmark
Masjid Terapung,K.Terengganu

Dari seberang tasik..
7.15am-mentari naik
6.40am
6.30am
6.20am
6.15am
Bertolak dari Shah Alam jam 1.00pagi,terus memecut ke K.Terengganu dan sampai di masjid ini masuk waktu suboh 6.00am.Hari ni ada training nak kena buat kat EON Service pukul 9.00pagi.Lepas solat,capai D60 dan mencari angle yang menarik.Suasana masa tu masih gelap lagi.Ayah mundar mandir kat situ sehingga matahari terbit.
Oleh kerana lokasi yang strategik dengan kemudahan bilik mandi dan parking,ramai singgah ke sini,terutama org Johor/KL/Pahang dan Selangor.
Masjid terapung adalah nama glamer masjid ini.Nama sebenarnya ayah pun dah lupa,tapi nama bersempena Sultanah Terengganu..?


...(Ayah)...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net