Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 7-Jun-2009 18:00 Email | Share | Bookmark
TRAP @ Sg.Klah,Sungkai.

Dah petang..orang dah kurang.
Main pool.
Adik tak tahan lama,muka mcm udang kena bakar!.
Nana dan Haziq
Ayah tak lepas peluang.
Air sejuk juga jadi pilihan.
Ayong and Nana.
Kena siram air sejuk...arghhh...!
Punca air panas..!!!!!!
Turun FH ke bawah kul 2.40pm.....last moment utk keta terakhir turun dari Pekan FH...terus menuju ke Tg Malim,nak singgah kat Kota Malim Prima @Proton City.Sembang2 ngan kawan,terus terbuka citer kolam air panas kat Sungkai.Kami terus bertolak kesana dan sampai pukul 6.00pm.Kami masuk juga kerana dah sampai dan Taman Rekreasi Air Panas(TRAP) tu beroperasi sampai pukul 9.00 malam.
Kali ni ayah masuk kolam pasal dah gian dan teringat kat Jepun...yang ada "ONSEN".Memang naik pening2 lalat bila berendam lama dan naik atas.....Tak apa,esok ayah dah amik cuti.............

Kat situ memang ramai pelancung,walaupun dah nak senja.Nasib baik juga datang lewat.Kalau awal sangat pun tentu penuh sesak ngan org....!!!
Promosi besar2an oleh Felda,disamping kemudahan yang high class,dengan villa yang baru siap dibina...berbaloi bayar RM 10/dewasa dan RM 8/kanak2.
Villa rate;3 bilik,Dari RM 180 weekday,RM 220 weekend..kira OK lah tu kalau datang 2 keluarga.!

...(Ayah)...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net