Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Apr-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Pesta Buku @ PWTC

Pergi naik komuter jer...
Kat sini transit LRT dari PUTRA ke STAR
Dari stesyen PWTC.
Jumpa ahli nasyid IN-TEAM.
Tak sempat nak shot..sesak sangat.
Balik kul 3.00pm.
Konon nak bersantai ke PWTC tengok Pesta Buku Antarabangsa (hari terakhir)...maka decide nak naik Komuter dari Shah Alam-KL Sentral,Naik Putra sampai Masjid Jamek,Naik STAR ke PWTC...
Jumlah perjalanan mencecah 1 jam 30 minit,keletihan kerana berdiri dan bersesak.
(Klu naik keta ni 30 min jer)
Sampai kat PWTC lak...ramainyer orang bersesak sesak nak lalu.Langsung tak berpeluang nak berhenti atau membelek buku.Rasa menyesal dan give-up pun ada.Cuma dapat letih mengusung kamera dan mendukung Sofia,rasa nak pengsan bila sistem penghawa dingin kalah dengan haba yg dibebaskan oleh ribuan manusia kat PWTC tu.
Anak2 lak dah kelaparan,maka makan lah kat situ.Faham2 jer la kalau makan kat PWTC nih....
Beli buku latihan lebih kurang,bergegas balik.....
Mama nak cari buku 1001 Petua ...dan ayah nak cari buku yg menarik tak kesampaian lah gamaknyer..
Kaki pun dah lenguh dan sakit...
Hanya ini yg dapat di"shot"kan....

...(Ayah)...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net