Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Apr-2009 11:00 Email | Share | Bookmark
Congratulation orchid to Mama...!

Nak order yg macam ini...
Tapi dihantar yg cam ini.....OK lah.!
Sebenarnya yg ini....
Ini sebahagian hadiah perpisahan Mama.
Mama dapat surat rasmi kenaikan pangkat dan tempat tugasan baru (Jabatan Hutan Negeri Selangor) diterima pada Jumaat 17/4/09 lalu.Kena lak melapor diri pada Isnin 20/4/09..?!!
Oleh kerana nak buat surprise.....ayah order (online) bunga okid hidup melalui "Blooming Florist" @ www.blooming.com.my...............dihantar terus ke pejabat Mama.
Ayah pilih okid warna putih.Selepas selesai pembayaran melalui ATM,kedai tu kata okid putih dah habis,so dia tukar okid merah.Ayah pun OK jer....asalkan okid hidup & sampai ke tangan Mama.
#(Dengar citer dapat bilik lagi....!!??)

Dalam kad ayah tulis.....

To:
"Newly born C.C.
Puan Laily Bustami
Congratulation....!
for your hardwork and honest."

From
Secret Admirer
(since 1982)

Semalam ayah jemput mama,harap2 ada citer pasal bunga tu..Tapi mama tak cakap apa pun.Mungkin Mama takut ayah "jealous" sebab dapat bunga dari "secret admirer-since 1982" tu.
Tapi Mama tak tau...si "Secret Admirer" tu adalah ayah...!!!!!!!!!!!!!!!
Apa2 pun TAHNIAH lagi sekali lah Mama...!

Surprise yg menjadi dari,

...(Ayah)...

Update 22/4/09 @ 9.00pm
Petang tadi masik ambik Mama,ayah nampak Mama mengusung okid ni dari Tingkat 18..??!!! nak bawak balik....
"Laaaa.....nape nak bawak balik rumah,letak je la dalam ofis tu.." ayah pura2 tanya.
Warna bunga tu x seperti yang ayah jangka...Masih putih,cuma warna kelopak kecik tu kuning.
Akhirnyer Mama tau juga,bukan kawan2 ofis yang bagi seperti yg Mama jangka...! bila Mama buka FP ni....hehehe

...(Ayah)...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net