Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Apr-2009 09:04 Email | Share | Bookmark
Pra-Hari Sukan Sek.Sri Pintar S7.

Rumah Hijau
Rumah Biru
Rumah Merah
Yosh BIRU...!
Semangat si tembam tu..
Puteri Ayah-Rumah Kuning
Hero2 Kuning
Merah Juara..!!?
Jiran depan rumah
Kawan Sofia
Tak nak kalah..!!
Mualimah tolong isi..?
Pemegang wisel@pengadil
Turn sofia ambil bahagian
Team biru cuba menentang
Arahan diberi supaya tak salah lorong.
Team Merah..GARANG!
Petugas2.
Cari gula2 dalam tepung.
Rehat bermain kejap.
Penyokong pasukan.
Senior......
Hari ni ayah start amik (menghabiskan)cuti tahunan.Ambik kesempatan tengok Sofia & her friends berlatih utk Hari Sukan pada 25/4 nanti.Tempat latihan pun kat padang taman sebelah rumah jer..
Latihan ni sebenarnya dah seminggu berjalan kat taman permainan ni.
Sempat sembang ngan mudir sekolah utk aktiviti kandid ayah hari ni dan offer copy foto2 FREE kepada sekolah utk hari ini dan event pada Hari Sukan nanti.
Itu jer sumbangan ayah utk Sek Sri Pintar S7 ni.

Kita tengok apa yang "ayah jumpa"


...(Ayah)...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net