Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Apr-2009 11:31 Email | Share | Bookmark
BIG ANIMAL-1 @ MidValley

Anak Paus Biru
Bahagian kepala dan mulut
Ini baru anak dia..Mak dia besar cam ner lah agaknyer..?
Kecik jer mata dia..?
Dagu berkedut2 la kak..!?
3 orang boleh di ngap nya..!
Try to understand what written on the board.
NatGeoChannel
Amaze..? with balloon or Whales?
Next event?.....
Melihat iklan(sepintas lalu) kat paper dan National Geographic Channel-Astro yang anak ikan paus biru akan sampai di MidValley.Tapi bila sampai,jenuhla cari anak ikan tu,pusing satu MidValley tak jumpa.Akhirnya jumpa selepas tanya info counter.
Saja nak dedahkan anak2 ngan binatang nih.Selalu tgk dalam Astro jer...
Lagipun hari ni ayah merangkap ibu pasal mama g kursus.


...(Ayah)...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net