Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Feb-2009 01:30 Email | Share | Bookmark
Sungai Buloh-tengok bunga(part 5).

Kudup baru nak buka,baru turun dr CH kut?
Ada Biru dan Pink shj...putih?
Gadis(Indon?)dan Bunga.
Pokok bonsai,ada buah macam cermai..nama? x tau.
Kipas ni penarik perhatian pengunjung.
Akar menjulur ke atas..Okid Tiger
Memang seronok bila hasil memuaskan kalau dibandingkan ngan hasil foto digicam(Orang Jepun sebut macam ni utk compact digital camera).

Entry yang seterusnya,mama cadangkan buat koleksi bungalow2 yang ada kat Shah Alam ni.Selain dari tu ayah merakam segala bentuk pembangunan disekitar Shah Alam untuk buat perbandingan Before vs After kemudian hari(bukan hari,makan bulan atau tahun kut..?)

Enjoy.....!!!


...(Ayah)...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net