Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Feb-2009 14:15 Email | Share | Bookmark
Sungai Buloh-tengok bunga(part 3).

Okid yg selalu tengok.
Bunga 3 musim..?
Anak kaktus
Bunga nak kuar..?
Jumpa ni kat pekan Cameron Highlands
Bunga yg kontras..
Mama terpegun dan takjub tgk bunga 3 musim ni...Last 2 week dia ada beli(dah masuk pun dlm entry lepas),tapi baka kecik jer.Kat sini baka besar2 punya kelopak...sampai tak nampak pun daun.Tapi ayah tgk dari jauh,mama cuma belek2 jer....Yg kat rumah tu belum bertukar ke PINK lagi......
Bunga yg banyak ditanam oleh Majlis Daerah CH seolah2 dah jadi bunga rasmi Cameron Highlands lak.Bunga ni dah turun ke Sg Buloh.Tapi ayah berani gerenti,lepas luruh bunga2 tu...susah la nak berbunga balik.....!!!


...(Ayah)....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net