Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 9-Nov-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Nippon Jin Kai Charity Bazaar.

Atuk Kuroda tgk haziq dapat beka pensil dan buku nota.
Sessi berpakaian Kimono.
Mat salih ni pun nak try jugak dgn sedikit bayaran.
Kraf tangan,hadiah,barang terpakai,dll yang dijual.
Mama bersesak tgk baju dan handbag.
Lemas kat dlm,tunggu kat luar...
Atuk Kuroda ber sungguh2 nak ajak ke event ni anjuran JAC(JapaneseAssociation Club).Siap belikan tiket masuk lagi...
Memang meriah bazaar ni,hasil kerja tangan isteri2 Jepun yang bekerja di Malaysia ni.Jualan akan didermakan kepada badan2 kebajikan di Malaysia.
Ballroom Nikko Hotel,Jln Ampang,KL bagai tak cukup ruang.Sambutan dari Japanese sendiri memang menakjubkan...(seperti biasa lah..)....Hasilnyer,ramai bukan Japanese yang berpusu2 datang,termasuk kami sekeluarga.
Suasana yang sesak,tak dapat menghasilkan foto yang cantik..kira "candid" la ni..hehehe..

...(Ayah)...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net