Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
MidVelly Megamall

Dibawah pokok Klapa....!!
Dalam sangkar....
Deco sempena Krismas!?
Sudut Isetan..
Mampukah aku..?
Suasana sesak..
Abstrak design.
Hadiah Santa..?
Colorfull crystall
TM Tower.
50% discount ni..?
SALE..SALE...SALE...
Cuti Keputeraan Sultan Selangor kami gunakan utk berurusan dengan lawyer Kwong & Allan kat MidValley,pasal KL keje.Sebab tu lak jugak yang men"JAM"kan MidValley ni dari TM Tower lagi.....
Ber bondong2 bas membawa pelancung Singapura ke situ.
Atas dasar sivik,tak mahu manyesakkan pusat beli belah tersebut,kami tak nak beli apa2,cuma window shopping kat bangunan baru..(Isetan).Hehehehe......
Nak masuk parking pun susah..nak keluar pun susah...

...(Ayah)....









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net