Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Oct-2008 05:31 Email | Share | Bookmark
ISO/TS 16949 Training.

Introduction session
Concentrate..!
Awareness Training
Audience....
Tak lengkap kalau tak de sessi ni..
Ada 3 sessi makan sepanjang 6 jam training..!
Motivasi terbesar-Makan2.
Mr Mick-Trainer
Satu lagi level ISO....untuk Otomotif industri=ISO/TS16949.
Cabaran yang diletakkan diatas bahu ayah sebagai QMR untuk mendapat pensijilan sehingga hujung tahun 2008,disamping tugas asas,QA.
Kalau kat kampeni lain,tentu dah ada QMR sendiri khusus utk jaga TS 16949 ni.Dengan nak jaga QA,pas tu nak assist (pemangku tugas) GM-pastikan operasi pengeluaran OK...wah,boleh tak menang tangan ni....Kebiasaan nyer bleh dapat pensijilan dalam masa 1 tahun,tapi kita dah short cut jadi 5 bulan jer....Mak oiiii.. .
Walaupun dalam hati rasa berat,tapi ayah ambik challange ni.......
Terimakasih kepada team yang memberi sokongan dan kerjasama untuk merealisasikan impian EP (GM sebenarnye..) mendapatkan pensijilan seperti yang di arahkan.
Untung sabut timbul,untung batu tenggelam....hehe

...(Ayah)...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net