Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Oct-2008 18:30 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday Ayong...!!!-(sweet 14)

Hadiah utk Ayong...
Utk Motivasi Diri
Buku dan Kad
Semoga bermanafaat..
Tanda hati dari Nana.
Pembalut dari Nana.
Pembalut hadiah
Kad Harijadi
Nukilan Haziq
Suma turunkan tandatangan.
Amanat Mama
Pukul 1030 malam pada 10/10/08 hari tu,Ayong telefon dari asramanyer(Sekolah Agama Muhammadiah,Batu 1,Sabak Bernam)....bertanya khabar.?Sembang macam biasa..selepas letak telefon,dia call lagi.....sambil mengingatkan yang birthday dia esok...!!
Rupanyer Ayong mengharapkan Ayah dan Mama mengucapkan "Happi Besday"...tadi.Esoknya adalah harijadi AYONG..11/10/08 yang ke 14....!!!
Mama kata,suma orang ingat harijadi Ayong....,dan dah plan nak belikan kek coklat hari Selasa depan bila dia balik dari asrama nanti.
Petang tadi ayah ke Kompleks PKNS dengan Haziq dan Sofia untuk mencari buku sebagai hadiah dari kitaorang.Inilah kali pertama ayah belikan hadiah harijadi secara "specific".
Nana pulak dah belikan Ayong sepasang anting2 kat TESCO semalam.
Cuma menunggu Ayong balik hari selasa depan ni......
Apa reaksi Ayong...?!!

....(Ayah)...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net