Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Sep-2008 20:00 Email | Share | Bookmark
Berbuka Puasa di Wira Sejati Restoran S7.

Sambil tgk TV..
Lepas makan..
Udang...!!
Kontrol cun....
Sofia yg amik gambar..
Mama...mana cincin baru...?
Memang plan hari ni nak berbuka kat luar jer.Mama dah start sebok menjahit,mengemas rumah..lagipun keletihan ber shopping pagi tadi.Oleh kerana restoren tu dekat jer,kita pergi selepas solat Maghrib.Nak solat kat restoren tu kang leceh la pulak...ayah tak kisah sangat,mama dan ayong tu yang susah sikit.
Menu kali ni simple dan utk 2 orang makan jer...
1)Siakap 3 rasa.
2)Sup tulang.
3)Sayur kangkung.
4)Telur dadar.
5)Udang goreng tepung.
6)Fresh Orange.
Kenyataan nyer....ayah juga yang tukang habiskan suma kat atas tu....

Nota;
Hari ni hari terakhir restoren ni berniaga.Esok dah balik kampung..katanyer.Sejak semalam,dah kurang pelanggan kerana student2 UiTM dan Unisel dah balik kampung.
Nasib baiklah dia bukak lagi,kalau idak..kita makan kat kedai mamak jer lah nampaknyer.....

...(Ayah)....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net