Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Sep-2008 11:00 Email | Share | Bookmark
Shopping Raya @ AEON-JJ Bukit Tinggi,Klang

AEON Jaya Jusco Bukit Tinggi
Naik elevator pun dah seronok.
Cari Kasut Ayong & Nana.
Mama pilih latest design..
Kasut Ayong
Kasut Nana
Sofia nak roti,abang Haziq tumpang beli..
Sofia kelaparan..
Ayah belikan mama-platinum ring.
Suma happy..dah dapat habuan masing2..
Gadis JJ ni.....?!
Sudut menarik...?
Anda disambut ngan menda ni...?
Laman permainan anak2..
Kedai pukul 2.30..?
Sila masuk...!
Penat tunggu pasangan ker...?
Dekorasi ntah apa2 lah...
Nasib baik posa...emmph...
Deretan Restoran2 ternama
Bakery...logo "halal" dari JAI(Johor)
Poh Kong jer yang ada platinum...!
Karektor kartun Jepun
Salah satu dome yg menarik.
Ayong nyer
Nana nyer
Sofia nyer
25/9/08-Gaji bulan Sept. dapat cepat dari biasa,termasuk duit poket raya (25% dari gaji).Bila SMS mama ayah pun dapat "mini bonus",mama pun terus terasa gatal jari manis.Ingatkan mama nak hand-bag(estimate RM 400 jer),rupanyer mama dah tukar fikiran,nak cincin platinum lak...OK lah....
Pagi2 kita dah g AEON JJ Bukit Tinggi supaya tak berebut2 nanti ramai orang.Tapi sampai tengahari,orang tak seramai yang disangka.Mungkin kerana masing2 dah balik kampung awal dah.
Target;1)Ayah nak beli kemeja dan kasut kulit,2)Nak belikan kasut utk Ayong&Nana.3)Nak belikan mama cincin platinum@emas putih (Sempena tahun perkahwinan ke-15).
Dah pusing2 satu bangunan,tak jumpa kasut dan kemeja yang berkenan.Nak cari "Reject Shop" pun kat situ tak ada.Ayah biasa beli baju,seluar kat sana.Ini kerana saiz ayah yang XL dan XXL,memang mudah dapat saiz kat situ.Last2,ayah punya tak dapat.Anak2 dan mama nyer settle..!Rupanyer hanya POH KONG saja yang jual emas putih,banyak koleksi.Kat TOMEI pun tak de jual.Dewan pameran dan jualan POH KONG kat situ yang paling besar ayah rasa.
Sofia dah start meragam..lapar,katanyer.Bila tengok jam dah pukul 1.30 ptg..?!Patut la mengamuk jer.Singgah beli roti jap.
Sampai rumah,suma FLAT.......keletihan,termasuk ayah...hehehe....
Kalau 3 jam berjalan kat JJ tu,boleh lah agak berapa km kita dah jalan....
Nampak nyer esok ayah kena g REJECT SHOP kat Shah Alam Plaza S9 jer....

Nota;
Petang tu kita berbuka di "Hotel" Wira Sejati Tom Yam......Haziq yang excited nak berbuka di hotel,perasan yang Wira Sejati tu adalah restoren jer kat S7...hehe

...(Ayah)...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net