Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Sep-2008 20:00 Email | Share | Bookmark
Berbuka Puasa di Summit Hotel,USJ

Arhh....sedap nyer sirap...
Baru 1st round ni..
Adik..pastinyer aiskrim.!
Nak makan kat hotel sebab ada aiskrim..?
Bersama kawan mama
Nyum...nyummm
Selera sikit...
Dah kenyang...
Hasrat Haziq nak makan kat hotel tercapai bila mama ajak berbuka kat Summit Hotel.Ayah pulak ada majlis ofis kat Intekma S3.Tak dapat nak join anak2 berbuka kat Summit.
Kat Intekma,"black-out" dalam pukul 8.15mlm ketika nak masuk 2nd round makan.Terbantutlah nak makan lebih,pasal gelap gulita.Tunggu punya tunggu api x de jugak,ayah pun balik.
Bila anak2 dah balik,banyaklah citer dan pengalaman yang di citerkan kat ayah.
Hehehehe.........

...(Ayah)...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net