Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Dec-2007 07:34 Email | Share | Bookmark
Foto pilihan - "Album Anak2ku07-Ayong"

Malu konon....!?
Anak Ayah....besor lubang hidung..
Peace...
Suka sengeh dan senyum
Senang tido.....
Anak ayah yang puas mendapat perhatian dan kasih sayang dari ayah dan mama.Setelah berumur 6 tahun baru dapat adik(Nana).
Ayah "purposesly" sekolahkan Ayong ke SMA,Batu 1,Sabak Bernam supaya dapat pemahaman agama lebih sikit.Lepas tu ayah ada alasan nak balik kampung sambil jenguk embah,satu2 nyer orang tua ayah dan mama yang tinggal.
1-Pandai,tapi kuat berangan dan tak rajin.
2-Dah naik Tingkatan 1 ni,tak de lah merasa rotan ayah lagi.Dah besar kan....??
3-Sesuai dengan nama Aliah=tinggi,memang dah tinggi melebihi mama.Ikut ayah la tu...?!
4-Tidur tu macam hobi la kan..?Letak kepala jer terus lelap.Ini pun ikut ayah gak...ahaks....
5-Rajin bantu mama ke dapur dan menjadi "escort girl" yang disenangi mama kalau mama g shopping.
6-Senang jaga Ayong ni,tak banyak karenah.
7-Kalau balik ke asrama tu..ada saja barang tertinggal?(yang membuatkan mama pun naik hangin satu badan.!!)
Tengok Ayong membesar....terasa ayah dah tua..?!!hehe...

...(Ayah)....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net