Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Nov-2007 04:00 Email | Share | Bookmark
Tengok CD 3D...?Citer Barbie Nana

Tak nampak apa2 pun Haziq..??
Kalau Haziq peminat Ultraman,banyak CD yang dibeli walaupun kat TV suma channel ada Ultraman.Nana pulak peminat cerita Barbie.Walaupun DVD,tetap beli jugak walaupun tak ada DVD player.Nasib baik laptop ayah bleh tengok.PAs tu kebetulan cerita yang dipilih tu boleh tengok 3D la........Bila kita try...la...buang masa jer. Screen laptop tu kecik,mana nak nampak 3D nyer...Pas tu tak selesalah nak pakai "special spec mata" ni....
Bergaya kejap boleh la.......kalau boleh bawak jalan-jalan kan best....apa orang akan kata yer..??.hehe...

...(Ayah).....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net