Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-Jul-2008 10:00 Email | Share | Bookmark
Sambutan Hari Pahlawan-Selangor.

Kereta Rasmi Sultan Selangor.
Petugas pada hari itu.
Kedatangan Tuanku Sultan Selangor.
Mama kena bertugas sempena sambutan Hari Pahlawan peringkat Negeri Selangor kat Dataran SUK.Boring2 tunggu acara selesai,suma duk pakat bergaya di keta Sultan tu.Tak de gambar lain dah...sorang-sorang ambik kesempatan posing.Kat luar bukan boleh dekat pun.Mana ada peluang lagi macam ni.Tapi kat sini hanya beberapa keping foto jer yang di "upload"kan.
Mama kata,mengikut kata orang2 yang tahu tentang keta ni, suma part "made by hand".Ayah pun fikir mungkin juga,pasal tak perlu buat macam mass pro,pasal hanya orang2 tertentu jer boleh beli keta jenis ni...
Apa2 pun memang besar,cantik dan nampak antik...


...(Ayah)....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net