Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Aug-2007 20:45 Email | Share | Bookmark
FunFair at Stadium Shah Alam-2007

Takut2 mau...
Abang mesti duk depan....!!!
Nak jadi pilot ker...?
Naik Dumbo lak..
Pusing2 bodoh jer..janji seronok
Tak ingat sempena Expo apa..tapi di sebelah stadium ada JOM HEBOH dilangsungkan.Oleh kerana JOM HEBOH dah pernah pergi,kali ni ajak anak2 pergi "funfair" je sebelah malam,supaya tak kepanasan kalau waktu siang.Permainan tak la banyak macam kat Genting tu,tapi kira mengujakan anak2 pasal depa ni tak pernah lagi datang "funfair" ni.Setakat naik kuda atau naik ultraman yang masuk "coin" tu adalah....
Permainan yang berisiko tinggi macam Pirate Ship....tak nak bagi naik.Agak cuak ngan tahap keselamatan funfair pasang siap ni.
Setakat pusing2 bodoh tu OK la kut..? Kalau nak merasa yang lebih lagi kena pergi Taman Tema Genting la.......
Kali ni sekadar nak bagi expose anak2 ngan dunia funfair jer...dunia yang ayah pernah rasa masa kecik2 dulu kalau ada sarkis datang pekan Sg,Besar...........
Setakat roller caster tu agak biasalah jugak naik masa kat Jepun dulu,dan "zero gravity drop" masa training kat OSAKA.

...(Ayah)... .



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net