Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Sep-2007 07:30 Email | Share | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa-Perodua at Tropicana Golf Club.

Antara meja yang penuh.
Family Perodua team.
Nice Boss..En Nizam n Isteri
Sembang lepas maghrib
Isu semasa jadi topik..
Ketika menghadiri jemputan Berbuka Puasa dengan Perodua QC ni ayah sebenarnya dah berhenti kerj dengan Peps-JV dan sedang bekerja dengan RPI.Ayah mendapat call dari Peps meminta ayah hadir sebagai jemputan untuk meraikan team Perodua berbuka puasa.
Ketika ayah sampai disana,kebetulan En Nizam dan family (anak dan isteri) baru sampai.Sehingga waktu maghrib nak masuk,tak de staff QA Peps yang sampai lagi.Ayah pun terpaksa jadi host pulak menyambut kedatangan staff2 Perodua.Seperti yang dijangka,meja yang ditempah tidak mencukupi kerana staff Perodua ada yang bawak anak2 dan isteri.Ayah lah yang menguruskan kerusi tambahan dan meja.
Rupa2 nyer majlis ni diuruskan oleh En Nizam dan isteri.Patutlah tak nampak kelibat SI dan QA team datang.Kebetulan pulak kat Peps depa ada buat majlis perpisahan untuk Nasrul jugak.So yang datang hanyalah team Bob sahaja.
Kat sini la jugak ayah di"riki" oleh En Nizam melalui Bob..Soalan cepuemas dia...."Kalau Nizam amik ko kerja nanti..ko nak tak..?,tiba2 Bob bagi soalan tu.Agak pelik kalau Bob yang tanya,sebab jarang kita sembang serious macam tu. Tapi dengan selamba ayah jawab "no problem.."
Memang Tropicana menyediakan beratus meja dan makanan.Kalau tunggu sampai malam pun tak tentu dapat rasa semua makanan yang disediakan tu.Yang lebih kitaorang sembang pasal keta,Jepun dan isu2 semasa.Walaubagaimanapun,kami balik dalam pukul 9.00 malam.
Terimakasih untuk team Perodua yang membantu dan menolong Peps selama ni..Jumpa lagi lain kali...

...(Ayah).... .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net