Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 8-Nov-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Open House AidilFitri 2007

Kawan2 mama
Z
Kawan Mama
Anak2 dara Tingkat 18 SUK
Yang berusaha-Kak Huda..!
Rosli n Linda family
Salizah n Zureen of PEPS-JV
Atuk Adam n cucu
Embah pun datang...
Waris2 Shabree
Team RPI....
Anak buah....
Tiap tahun,InsyaAllah kami akan buat "Open House" sempena Aidil Fitri.Tapi tak la grand sangat.Cuma ajak kawan2 ofis mama,ayah,adik beradik,kawan baik dan jiran jer.Itupun kalau ada pembantu rumah.
Ayah tak la kisah sangat nak buat majlis tu,pasal main dishes kita masak sendiri(mama yang masak sebenarnya).Sampai kawan2 mama pun tak caya yang suma makanan hasil tangan sendiri.
Setakat ni tak pernah tak habis...cuma takut tak cukup jer.....Tapi biasanyer hari tu banyak open house...mana yang datang lambat,makan mana yang ada jer.
Yang paling penat...mama....!!
Kalau ada rezeki lagi,tahun depan kita buat lagi......


...(Ayah)....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net