Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Aug-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Family Day SUK Selangor-Sunway Lagoon

Pemandangan dari Parking.
Entrance..
Mini gelungsor....
Hantu air depa ni...
Sofia masih takut2.
Naik gelungsor je lah.
Wah...macam main hujan..
Ayong n Nana
Sewa pelampung..pusing2
Mini Niagara Fall
Syok giler..
Kolam cetek kat atas..
Ayong layan Pia
Mama punya turn lak...
Dah ramai orang ni..
Dalam sikit...
Hotel Sunway Resort
Suma org nak tumpang../?
Splashhh.......!
Lapar lah....
Beberapa kali haziq main...
Dah...jombalik..
Harimau Sunway..
Suma dah legam...
Selepas sahaja balik dari Pangkor,anak2 mendapat "durian runtuh" berseronok kerana SUK buat family day di Sunway Lagoon lak.Acara bermula agak awal dan kami pergi dalam pukul 10.00pagi.Acara telematch dah pun bermula.(kita pergi lewat kerana mama tak bertugas hari tu).
Sampai2 jer,terus masuk kolam ler...Berhenti sekejap utk makan tengahari yang disediakan oleh penganjur,lepas tu masuk air lagi.Acara yang disukai oleh Nana dan Haziq ialah meluncur.Ayah tukang tengok dan monitor budak2 jer.Nak mandi pun tak sempat.Bila dah sampai tengahari,keadaan semakin sesak dengan pengunjung yang semakin ramai.Nak tukar baju kat toilet pun beratur panjang giler.....Lama tunggu Ayong salin baju.Oleh kerana Sofia tak berapa sihat,kami balik dalam pukul 2.00ptg,walaupun boleh main sampai petang.Lagipun masing2 dah letih nampak gayanyer.
Panas terik menggelapkan muka suma.Dah macam muka bangla lak.....(Bangla..jangan marah...>!?)Harimau yang ada sebagai salah satu tarikan pengunjung.Mungkin nak bawak budak2 ni ke Zoo Negara la pulak.Hanya Ayong yang pernah di bawak ke Zoo dan buat lawatan ke Zoo semasa sekolah rendah.


....(Ayah)... .
.










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net