Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Sep-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Hari Keluarga QA-PEPS-JV d Sg.Pinang, Batangkali.

Goreng ayam panas2...
Group anak2 gadis...
Apa2 pun,haziq mandi dulu..
Masih takut air...
Giliran kakak2 masak pulak..
Isi tenaga....
BBQ..ikan,udang,ayam,kerang...
Sejuk dan jernih....
Area anak2..
Yahoooo....!!
Pia dah letih main air..
2nd round isi tenaga..
3rd round sebelum balik....
Nak datang lagi lain kali...
Semasa ayah bekerja di Peps-Jv,inilah aktiviti yang dirancang.Tetapi oleh kerana sibuk,tertunda beberapa kali sehinggalah ayah berhenti kerja.Tiba2 dapat call dari staff yang depa dah arrange Family Day,diminta dapat join sekali.
Ayah jarang miss join aktiviti2 yang macam ni.Walaupun jauh ke Batangkali,kami pergi sekeluarga.Tak payah bawak apa2,datang bawak perut jer,kata depa..
Oleh kerana lokasi ni agak terlindung,kami pu sempat terlajak sampai ke atas(Cable Car-Genting).
S dapatlah jumpa suma geng2 masa kat Peps dulu.Memang depa buat agak "grand",pasal siap masak2 kat situ.
Kami balik agak awal sikit.
Terimakasih buat team QA yang memberi sokongan semasa ayah bekerja disana.Terutama SI,Bob,Bain,Zus dan semua staff yang bawak famili masing..Kalau buat acara lagi jangan lupa ajak kita...hehe....

...(Ayah)... .






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net