Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Aug-2008 12:45 Email | Share | Bookmark
Berhubung semula setelah 22 tahun dengan kawan lama..IBRAHIM

Masih hensem kawan aku ni....
Ketika menghadiri "Gathering for Dinner"-IPQC EPP team hari Sabtu lepas,di saat2 ketika nak beri sepatah dua kata-upacara penutup,hp berdering dari nombor yang tidak dikenali.Setelah pemanggil memastikan nak bercakap ngan ayah,rupa2 nya panggilan dari kawan lama semasa di KIK,Klang.(sekarang Kolej Sultan Alam Shah?).
Masing2 suara dah lain,so tak cam.Mana nak sama ngan dulu...Atas sampai bawah dah "BULAT"..getaran suara pun dah lain....
Kerana rasa tak sabar tunggu next call dari dia,ayah SMS kat dia utk bagi email address pada pagi tadi dan immediately dapat 1st email dan gambar sekali.Dengan izin(harap dia izinkan) ayah paste kan gambar pertama dia dalam FG ayah ni.
Banyak cerita nak di tuliskan disini,kenangan semasa di kolej dan aktiviti sukan,pengakap dll.Apatah lagi citer didalam kelas FISCONE (Five Science One).....
Citer kawan2 pompuan....lagi lah tak tau.Cuma selalu jumpa "Senior AJK Makanan Tahun 1985" ,skrg keje ngan LPZ Selangor.
Antara orang yang nak jumpa ialah Hasbullah Ashaari,Nizam Perak,Nazmi Johor(sekadar menyebut beberapa nama).....manalah korang g,...??
Ok lah ..tak larat citer panjang..Nanti kalau ada masa...sambung..
Semoga akan lebih rancak lagi selepas dapat email masing2 utk berhubung..

Nota;Terimakasih buat Ibrahim kerana sudi melawat web ni....

...(Ayah)....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net