Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Jul-2008 19:30 Email | Share | Bookmark
Dinner with Kuroda-san at Pizza Hut,Subang Parade.

Ayah n Sofia
Ayah n Kuroda-san
Haziq n Kuroda
Waiting for Pizza
Haziq ngan Nana
Haziq n Mama
Dari last week Kuroda dah call...rupanyer nak mengajak tengok "BON ODORI" kat Stadium Matsushita,Shah Alam.Dia ada tanya masa jemput dia kat KLIA ari tu....Kita kata OK.Semasa dia call last week,nak ajak kita g BON ODORI tu,kita ada kat Kg.Gajah,makan derian.Ayong pun "outing".
Semasa dia g BON ODORI aritu,dia ada belikan "tanduk berlampu" utk anak2.Dia pesan utk singgah rumah.So hari ni kita g ziarah dia.Kuroda beli 2 set lampu tanduk..untuk Sofia dan Haziq.Nana dapat rantai leher.
Lepas ziarah dia ajak makan malam.Kita pun g Subang Parade jer..tempat biasa.Kali ni kita nak makan Pizza lak....Dah agak lama gak kita tak kesini.Biasanyer Kuroda akan pesan spagetti jer,tapi kali ni dia nak makan pizza sama2 kitaorang.Cuma kali ni anak2 tak lapar sangat.So mushroom sup (4 cups) x habis dan Pizza "regular" separuh lagi tak habis....Kita "TAPAU" bawak balik.......

Dapat call dari Zaini,dia ada kat SMC baru operate lutut kes jatuh motor 1988.....So lepas makan kita g SMC tengok Zaini...
Anak2 tengok "Jangan Lupa Lirik !!" kat bilik wad jer.....

...(Ayah)....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net