Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 21:00 Email | Share | Bookmark
Meraikan Ulangtahun kelahiran Mama ke.....?

Order sekor ayam-Original
Rasa kurang "panas"
Yang diraikan..anak2 sebenarnyer...
Nana dapat Quarter
Haziq dapat Peha...
Sofia dapat Drumstick
Suasana santai..pelanggan tak ramai..
Ayah tunggu mana yang tak habis,....!!
Haziq pun tak makan banyak
"Happy Birthday Mama...!"
Haziq dah kenyang....erkkk
Fresh orange pun tak habis...Ayah ada..!!
Lokasi;Plaza Alam Sentral,Shah Alam.
Restoran;Kenny Rogers.
Masalah;Tak Fresh-pasta dah masam@ basi kut?....rasa tak sama macam kat Subang Parade....

Mama tak excited nak sambut Birthday,walaupun ayah dah ajak.Sampai rumah lepas balik kerja, nana pulak bisik kat ayah....."Jom kita makan luar belanja mama"...!katanyer.
Ayah pun decide ajak makan kat Alam Sentral jer pasal dekat.Ingatkan nak ajak ke Bukit Jelutong.Kat sana ada restoran baru yang OK.Dah 2 kali pergi makan2 ngan GM Korea kat opis.Tapi takut lewat sangat pulak.Esok anak2 nak sekolah,kang susah bangun.

Duduk jer ,terus waiter datang amik order....tak ramai....Mama kata kalau tak ramai ni tentu ayam dah sejuk....?
Elok lepas habis order jer,pesanan terus sampai...!! Cepat betul..?
(Kalau kat Subang Parade,kena tunggu jap dala 5-10 minit.Suma panas dan fresh lagi...)
Memang iya la...!!??....ayam pun dah tak berapa panas dah....!!!
Nana order pasta,sebab masa makan kat Subang Parade tu sedap..katanyer.
Bila pasta dah sampai..tak nak makan pulak..?So seperti biasa ayah yang kena makan.Ayah nak order salad jer tadi...
Sekali rasa...lain macam jer...macam dah masam sikit...pas tu melekit2....sambil rasa....2-3 sudu.....tak nak habiskan...nanti sakit perut lak.Ingat nak tukar lain,tapi anak2 macam dah kenyang tak terhabis kalau tukar yang baru pun.
Dengan rasa tak puas hati...bayar jer la......Tobat lain kali tak nak masuk dah.......

Walau bagaimanapun.....SELAMAT HARI JADI utk Mama kami yang tercinta.....
"WE all LOVE YOU.....!!!"
Muahhhh....!!

...(Ayah)... .







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net