Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 12:21 Email | Share | Bookmark
Hantar balik Ayong ke asrama.

Haziq n Nana tukang angkat barang ke bilik
Apa lagi na angkat ni..?
Ayah tunggu luar.
Tayang gigi suma org......!!
Mama menyelit,Nana amik gambar.
Bye Yong....last kiss
Setiap bulan atau 2 minggu sekali,Ayong akan balik rumah.Sebulan sekali wajib balik, tiap minggu ke 2 pilihan ,boleh balik.
Orang yang paling merindui Ayong ialah Sofia....Si comel yang suka diberikan perhatian.
Ayah sengaja memilih sekolah yang berhampiran kampung@rumah Embah kerana supaya kita dapat selalu jengguk Embah dan balik kampung.Kalau asrama dan sekolah Ayong menghala ke Hulu Selangor atau arah selatan.Alamat susahlah nak menjenguk Embah yang dah tua tu.....
Kalau ayah ada masalah nak datang/jemput,ada Wak atau Ucu boleh tolong jenguk2kan Ayong kalau ada masalah atau amik Ayong bila cuti.
Setakat ni Haziq masih "boleh" masuk bilik asrama bila tolong angkatkan barang2 Ayong dari kereta ke bilik asrama pompuan...!!!
Muka budak2...dengan selamber nyer masuk kawasan asrama dan masuk bilik..Tentulah akan jadi kenangan bila ia dah faham dan tau...asrama pompuan sekolah agama laki2 tak leh masuk..>!!!!
Biasanyer tak amik masa lama lepak kat situ.Siap angkat barang,bagi duit belanja terus kita balik....Waktu biasa kita hantar dari rumah Embah ialah pukul 4-5 petang.Lepas hantar terus balik Shah Alam.Ngam2 sampai rumah sebelum Maghrib/malam.
Moga anak ayah yang sorang ni jadi contoh teladan yang baik untuk adik2nyer...

.....(Ayah).... .
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net