Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Jul-2008 10:00 Email | Share | Bookmark
IKEA..Damansara

Sampai IKEA jer,makan first...
Pia bleh habiskan satu ketul..
Penuh mulut tu Nana..!
Emphh... ngap jer ni ma..?Satu x cukup..
Memang HERO kalu berger atau Hotdog
Hujung minggu..menunaikan hajat mama nak ke IKEA....tak de promosi atau jualan murah,cuma nak tengok2 aje.Itu janji mama kat ayah sebelum kesana....Sejak kali terakhir pergi masa mula2 bukak dulu....,masa tu The Curve baru nak buka.Tapi sekarang Harley Norman Store pun dah ada.Kali ni tak sempat singah The Curve dan Harley Norman.Lain kali kita g terus kesana kut..??
IKEA...?Tak banyak beza pun.........Sempat jugak ayah berangan nak buat bunglow nanti guna semua peralatan,decoration sampai kedapur menggunakan barangan IKEA,dan mintak IKEA sponsor.Tapi mungkin ada masalah kalau IKEA sponsor ..dia nak jadikan rumah kita lak sebagai "sample" atau show house utk barangan IKEA...?,Jenuh la pulak nanti kat depan rumah ada signboard "IKEA SHOW HOUSE"..!!!???....Angan2 tu terhenti setakat itu.Entah bila nak buat bunglow pun tak tau...?Mampu ker...??Layannnnn.....................
dan Akhirnya untuk tak menghampakan window shopping kali ini,mama beli bekas penyimpan beg plastik dan lilin pemanas utk pewangi aromatic liquid.Memang murah sebab Made in China jer......tapi presentation and packaging dia menarik.
Adalah kenangan nyer tu...

...(Ayah)....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net