Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 14:00 Email | Share | Bookmark
Cameron Valley (BOH-Bharat) RnR.

Cameron Valley-New RnR
From the RnR view
Nice scenery..
Sedut udara puas2
Sejuk la dik...
Rehat kejap...
Giliran Ayah n Mama pulak..
Tak boleh ber dua2an..ada yg menyelit..
Left View
Right View
Ayah sbg "BackGround"er..??
Ayah n Anak2
Konon nak merasa Teh Tarik Cameron...tapi dah nak g lunch,tak jadi order.Kat sini juga boleh makan special traditional cookies for tea time, introduced by English.(Nama cookies tu=...??? tak ingat la pulak.).Satu set (with a cup tea + 2 pcs cookies )=RM 12 sahaja.
Tapi mama kata cookies tu memang sedap,cuma tak tahu bahan adunan nyer tu "HALAL" ker idak..? Ayah pun pendamkan hasrat nak order....
RnR ni adalah yang terbaru,sebab masa datang 8 tahun dulu ia tak de lagi.Memang cantik,kemas dan menarik lokasi,kedai dan pemandangan dari situ. Ada tanga turun ke ladang utk pegang pokok teh dan berposing di tengah ladang.
Pas ni kita g makan tengahari kat Tanah Rata.

...(Ayah)...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net