Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 09:29 Email | Share | Bookmark
Tanah Rata Town.

Tanah Rata Town
Kat sini jer yang ada cawangan Bank utk "cucuk" duit.Cuma masalah nak parking la susah..Dah 2 -3 kali pusing,pun masih tak dapat parking + hujan lebat..akhirnya terus balik ke Brinchang-hotel."Cucuk" duit esok lah......

Kat pekan ni jugak ada "Starbuck"....wah..pekan kecik ni pun ada jugak...Kalau letak kat Pekan Sg.Besar,tentu jenuh nak hidup.Starbuck kat sini tentu mengharapkan pelancung2 luar negeri jer...Kalau org tempatan...lebih baik singgah kat restoren Mamak kat sebelah.!!?
Pekan pun lebih teratur.Banyak bangunan sedang dalam pembinaan,kebanyakan nyer hotel dan motel l tu...Yang pastinyer,kadar "JAM" akan bertambah teruk 5 tahun lagi.....Tengahari Jumaat keta berderet ke dua2 hala....Jalan tu pun tak leh lebar lagi..kena buat jalan baru short cut x payah masuk pekan...Apatah lagi "Parking".??.

...(Ayah)....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net