Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jun-2010 06:00 Email | Share | | Bookmark
Kak Huda-Nikah

 
 
 
View all 55 photos...
Lokasi: Surau Muhammadiah Taman Perumahan Bt 30,Batangkali.
Masa: Selepas Asar.

Bidan terjun nyer photographer......
Walaubagaimanapun, pro nyer OP ada datang..lega ayah.....banyak ayah belajar dari dia ni utk teknik gambar kahwin...... .
Dari Gombak,tapi lupa tanya namanyer..
Terimakasih....!!



Ayah














http:

















Saturday, 8-May-2010 20:30 Email | Share | | Bookmark
EP QA Dept Dinner

 
 
 
View all 40 photos...
Bukanlan satu acara yg BESAR sebenarnya,tatapi oleh kerana daya usaha organizer,mereka menjadikan majlis makan malam biasa ni menjadi satu DINNER yg agak grand pada skala budget yang kecik...Ada penyampaian hadiah pekerja terbaik,pakaian terbaik,ada ucapan,games,sambutan harijadi dan cabutan bertuah...!!??
Matlamat ayah ialah untuk mengumpulkan ahli keluarga QA Dept beserta keluarga masing2.Dah lebih 2 tahun kat situ,masih belum kenal isteri siapa,suami siapa anak siapa..????Kalau nak panggil team QA sahaja,tentu ramai yang tak leh datang nanti...
Dengan tema baju hitam/putih atau batik....nampaknya ayah sorang yag paling cokia sekali..hanya ber t-shirt,seluar tracksuit dan berselipar jer...memang depa buat "surprise"

Cuma...BBQ kat De Palma Inn S19,Shah Alam ni kureng.....
Lainkali kita pergi INTEKMA RESORT jer atau HOTEL UiTM.....jauh lebih bagus dari DePalma Inn nih...!!

Sebelum bulan posa ni nak makan2 lagi..katanyer...I folo.....

Ayah...
































Tuesday, 4-May-2010 06:25 Email | Share | | Bookmark
Majlis penganugerahan persijilan ISO/TS16949

Masa doa pun kena "taruk"..
Sijil dari Sr GM.
Macam menang F1 jer..?
View all 4 photos...
Selama 2 tahun...akhirnya tercapai juga target ayah nak dapatkan ISO/TS16949 ni.Tersasar dari target awal utk dapat dalam masa 1 tahun.Ini adalah kerana beberapa isu seperti kekurangan manpower utk menyambung kerja2 TS supaya lebih fokus.

Terimakasih dan Tahniah utk semua pekerja yang telah menyumbang idea,tenaga dan masa dalam projek ISO/TS16949 ini.

Apa2 pun,mempertahankan kejuaraan lebih sukar utk menjadi juara...

Nota:
Foto oleh Arizal-Canon Cybershot

Ayah....






Sunday, 25-Apr-2010 12:30 Email | Share | | Bookmark
Amal Islami-Daerah Petaling @ SRAI S7

 
 
 
View all 21 photos...
Sebulan sebelum program ini dijalanlkan,Nana dah sibuk berlatih Nasyid utk pertandingan Amal Islami Daerah Petaling yg di host kan oleh SRAI S7.
Nana main alat musik "MARACAS"....baru sekali berlatih,dah pecah marakas tu bila terjatuh.Teramatlah lembutnya kerana di[perbuat dari kayu yg tak kuat.Nak mengganti,tak jumpa lak kedai alat musik kat Shah Alam ni.Akhirnya bagi duit jer kat cikgu utk ganti yg baru.
Tiap2 minggu berpesan ngan ayah supaya datang tengok dia buat persembahan.
Wahhhh...bukan main bersemangat lagi ber MARACAS kat belakang,tersengih dan tersenyum simpul SUKA......
Malangnyer,tak dapat nombor pun........jadilah utk pengalaman dia...mewakili sekolah.


Ayah

























Sunday, 11-Apr-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
SRIP S7-Hari Sukan 2010

 
 
 
View all 70 photos...
Setelah berlatin selama 2 minggu,hari yang ditunggu2 oleh pelajar tiba.Walaupun pada asalnyer akan diadakan di Stadium Shah Alam seperti tahu lepas,tetapi oleh kerana ada pesaingan Piala FA sedang berlangsung,tempahan stadium dibatalkan dan terpaksa menumpang di padang sekolah lain,yang agak becak kerana hujan lebat sejak akhir2 ini.
Penganjuran kali ini lebih teratur dan habis mengikut masa yang ditetapkan,hasil penambahbaikan dari sessi sukan tahun lepas.

Lokasi:Sekolah Kebangsaan S18,Shah Alam.
Tarikh:11/4/2010
Masa: 8.00Pagi-1.00 Ptg.

Juara:Rumah Biru.
Naib:Rumah Hijau.
Ke-3:Rumah Kuning
Ke-4:Rumah Merah.

(Ayah)

















































[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net