Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jul-2010 12:26 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday MAMA....(17/7/2010)

 
 
 
View all 12 photos...
Balik dari kampung pada malam minggu tadi..tercongok jer pasu bunga ni kat meja luar rumah
.Rasanyer Kak Huda yang "menceroboh" masuk ni....???
Hanya dia yang ada PASSWORD nak buka pintu pagar tu....??!
(selepas baca "NIAT ENGSUNNN....MATA KAJI SEMAR NGISING...!!!).

Sambil2 tu anak2 paling sibuk nak beli hadiah guna duit ayah kat HINODE SHOP....

Ayah nyer HADIAH mana..???? Itu RAHSIA lah..mana leh bagitau..??

Ayah..











Keluhan budak "nakal" yg selalu kena marah.

Ayong bagi brooch ni...!


Friday, 9-Jul-2010 12:30 Email | Share | | Bookmark
Angler team at P9....

 
 
 
View all 40 photos...
Tak nak citer lebih2.. lagi pun tak de yg menarik sangat trip kali ini...Baby Kerapu jer....!!!
Apa2 pun,hanya joran baru ayah yg dapat naikkan 3 baby kerapu ..yg lain....????
Cian.!

Sekali tengok anglers kat ats bot ni dah macam pelarian Vietnam lak....
(klu dah geram....suma nampak tak betul!!)


Ayah.
































Monday, 28-Jun-2010 01:15 Email | Share | | Bookmark
HARI ILMU....Taman Tasik Shah Alam.

 
 
 
View all 46 photos...
Anjuran Kerajaan Negeri Selangor dan Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor(PPAS) ini telah dirasmikan oleh DYMM Sultan Selangor sendiri,menjadikan Outdoor Event yang tercatat didalam Msia GBOR (14,000 peserta).
Kebanyakan peserta ialah para pelajar universiti,jabatan2 kerajaan,swasta,pelajar sekolah dan orang awam.


Ayah

























htt




















Sunday, 13-Jun-2010 08:30 Email | Share | | Bookmark
Pasar Pagi Ahad-Temerloh.

 
 
 
View all 21 photos...
Kat Selangor dah tak leh jumpa jenis pasar minggu macam ni.Memang mengimbas kenangan lalu masa ayah kecik2 dulu.Barangan utama adalah hasil kampung dari daging,ikan,sayuran dll.
Mana ada lagi jenis pasar macam ni,makcik2 dan atuk nenek duduk atas hamparan tikar bersama2 bahan jualan..??Kalu kat Pasar Besar Siti Khadijah,mungkin ada.
Mama borong buah bali yang manis dan bersari.....lebih sedap dari limau bali Tambun atau Tapah tu...
Lain kali bila2 masa hujung minggu boleh ke sana lagi semata2 nak beli barangan kampung yg sukar diperolehi kat Shah Alam....??


Ayah..


















Saturday, 12-Jun-2010 16:30 Email | Share | | Bookmark
DEERLAND @ Kuala Gandah.

 
 
 
View all 29 photos...





















[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net