Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Sep-2010 18:30 Email | Share | | Bookmark
Re-Union & Sumbangan utk Mentor SAMT..Mat Arif

 
 
 
View all 25 photos...
Lokasi:RESTORAN DIN TOMYAM.Kg Jawa,Kelang.
Matlamat:Menyampaikan sumbangan hari raya dari kawan2 yg kenal Mat Arif,sempena sambutan Hari Raya.
Oleh kerana ini majlis AD-HOC,hanya kekawan yang berhampiran saja yang sempat hadir.Untuk kekawan yg "geram" tak dapat hadir,majlis seterusnya akan diadakan di KALUMPANG RESORT. Hasni akan sponsor tempat tinggal dan makan...!!

Tahniah utk Salehuddin yg berusaha untuk kumpulkan kawan dan "booking" table last minute.Masakan SEDAP......!!!

Ayah...





















Sunday, 8-Aug-2010 01:30 Email | Share | | Bookmark
Nana Tukiman-Selamat bertunang.

 
 
 
View all 57 photos...
Selamat bertunang untuk Kak Nana,semoga cepat2 kawin awal tahun hadapan pada 1.1.11.....
Melangkah "bendul" tu berhati2.....hehe


Ayah...







































Friday, 6-Aug-2010 17:30 Email | Share | | Bookmark
Durian Fiest ke-2 @ EPP.

 
 
 
View all 30 photos...

























Saturday, 24-Jul-2010 15:30 Email | Share | | Bookmark
My Family @ Family Day-Sunway Lagoon.

 
 
 
View all 13 photos...
Hanya upload sebahagian sahaja...
Yang lain ada kat " http://tugimunlaily.blogspot.com ".

Ayah hanya sempat melayani anak2 main air pada jam2 terakhir sahaja.Itupun bila foto siap,ramai yg mengadu gambar depa tak dak........Manalah nak sempat amik gambar depa semua..Bukan official photographer pun kan..??...

Hasil kerja tu ayah kongsikan ngan semua staff kat EP &Peps JV.




Ayah














Saturday, 24-Jul-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Family Day (EPMB Group)-Sunway Lagoon.

 
 
 
View all 66 photos...
Setelah sekian lama tak ada FamilyDay,kali ni penyertaan yang teramai kut>?
Dianggarkan lebih 2500 orang datang ke Sunway Lagoon.Peps-JV saja ada 23 bas.(Tak termasuk yang datang dengan kenderaan sendiri).
Warna tema=Hijau pucuk pisang...Hari tu masa Hari Ilmu pun ,Jabatan HUtan bagi kaler TShirt ynag sama.Kat Sunway lagoon pun ada team lain yg pakai baju yang sama kaler..??!! Wah...Memang hijau muda ni jadi pilihan ramai pada tahun ni..??
Tahniah buat Mama yang duduk jaga beg dari kul 930pagi sampai kul 3.30petang dengan sabarnyer...??

Bersesak2 lah jugak dengan pelancong dari Arab/Timur Tengah ni....Yang elok siap berpurdah..yang daring tu dah macam mat/minah saleh......

Nasib baik ayah "tutup" mata..hehehe

Ayah

















































[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net