Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Sep-2010 14:30 Email | Share | | Bookmark
Bila berkumpul.....!!?

 
 
 
View all 17 photos...
Gathering sebegini bukannyer senang nak buat,kalau tak Hari Raya.Walaupun masing2 duk s
Shah Alam juga,kekangan masa dan kerja menyebabkan jarang jumpa.
Sebab ruang tak besar macam kat rumah embah....masing2 gunakan ruang yg ada utk lepas gian..main buaian..main bola dll...

Jumpa lagi macam ni next Syawal..


Ayah.
















Thursday, 16-Sep-2010 20:26 Email | Share | | Bookmark
Warna Warni I-CITY

 
 
 
View all 18 photos...
Walaupun hanya diseberang lan saja jaraknyer,kita memang tak pernah masuk dalam ni.Termasuklah semasa musim Piala Dunia 2010 ari tu(Ada disediakan giant screen) dan sambutan New Year ngan pertunjukan bungapi.Demi anak2 yang selalu merengek..akhirnya sampai juga..
Bayaran Masuk:PERCUMA.
Bayaran Parking:RM10-weekend dan public holiday, RM5 - weekdays.
Bagi yang tak nak bayar parking tu,boleh parking ditepi jalan dan menapak dalam 200-300meter jer.
Ayah..?seperti biasa menajamkan skill ngan D60...

Keriangan sempena HARI MALAYSIA...


Ayah.. .
















Thursday, 16-Sep-2010 16:15 Email | Share | | Bookmark
IKEA

 
 
 
View all 17 photos...
Selepas dpt "hint" beberapa kali dari Mama,akhirnya ayah bawa juga ke sini.Reason "baik" Mama ialah nak dapatkan idea terbaru utk decor rumah....Tak banyak perubahan kat Ikea tu..mungkin ada beberapa barang baru kat situ yg ayah x ambik kisah pun.
Akhirnya ayah setuju utk amik mirror bentuk WAVE tu.Bila dah pasang rasa cantuk lak..nak beli satu set lagi..hehehe..


Ayah.

















Saturday, 11-Sep-2010 09:35 Email | Share | | Bookmark
Ada sekor anak tupa...atas julang mok teh..

 
 
 
View all 11 photos...
Baby tupai ni (2 ekor) jatuh dari sarangnyer ketika Abg Nasir and team mencari buluh lemang.Takut mati kat tanah,Tok Chu bawak balik rumah.Menjadi excitement utk anak2 (termasuk Ayah dan Mama) yang tak pernah pegang anak tupai..COMEL nyer...


Ayah



Foto dari kamera Mascuna....









Saturday, 11-Sep-2010 03:32 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2010

 
 
 
View all 26 photos...
Syawal kali ni kat Pt 7 1/2 jugak.Nak harapkan yg lain suma balik lewat atau x balik.Kesian embah duk sorang2 nanti.Lepas raya kita cabut ke Kg.Gajah lak.Oleh kerana cuti teramat panjang,tak ada pressure nak beraya sakan..terus balik Shah Alam.Abang Ninit dan lain2 tak ada malam raya tu,jadi sunyilah sikit tak de xtvt tumpang main mercun dan bungapi kat rumah Wak Ni....

Ayah...

























[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net