Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Aug-2009 19:00 Email | Share | | Bookmark
Kiriman "Misteri"..?

Kiriman bungkusan...?
Berisikan cheese dari Mesir...?
Balik kerja,dapat kiriman bungkusan "makanan@cheese" dalam bungkusan sampul surat saiz A4 yg diposkan dari Bukit Raja...?
Mama yg buka bungkusan tu x berani nak bawak masuk dalam rumah.Bila ayah buka,tak de nama penghantar dan detail dll,...kenapa barang tu dikirimkan menggunakan nama ayah...???
Setelah ayah memberanikan diri membelek2,rupanyer ia hanyalah sekotak keju@cheese-Made in Egypt...?

Ayah pun tak de sebab n pasal nak makan keju tu sebab.... sapa yg hantar pun tak tau?...hadiah ker..??promosi produk ker...?,jadi ayah bagi makan kat "sayang" @kucing kami jer.....

"Kalau sayang makan tak ade aper2..maknanyer keju tu tak beracun"...kata ayah kat anak2.hehehe
"Kesian "sayang"...jadi bahan ujikaji ayah..."kata anak2.
Mereka bertambah gumbira bila sayang masih hidup setelah dia makan habis satu ketul.......!!!! hahaha..kelakar kan..?

Sehingga kini belum ada mana2 pihak yg mengaku bertanggungjawab menghantar cheese tu.....
Apa2 pun minta ALLAH jauhkan dari sebarang fitnah dan khianat...Amin...

...Ayah)....




15/8/09
Ayong telefon Mama bertanyakan keju yg dia kirimkan.....
Laaa...rupanya Ayong yg kirim.Dia beli kat jualan kat sekolah kerana teringat ayah suka makan cheese.Cuma nota nyer tak termasukkan dalam kiriman tu.Nasib lar..dah buang pun cheese tu.
"Surprise" yg tak kena gaya...


Monday, 10-Aug-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
KAMI TELAH BERUBAH....!!!!

You are my hero....!!!
Wakaf terapung...
Ada beberapa penambahbaikan dalam FP kami kali ini demi pengunjung2 yg banyak memberikan komen dan teguran.. ,walaupun pada asalnyer hanya utk koleksi keluarga sahaja.
InsyaAllah kami akan terus memperbaiki kandungan dan persembahan FB ini.
Org kata "Continuous Improvement"..............
Apa2 pun..terimakasih atas sokongan kalian.....

...(Ayah)....






Saturday, 8-Aug-2009 21:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri..!konsert..?

Si Ayu nama nyer..
Hanya gitar kapok jer...
Bakal ramai peminat..?
View all 7 photos...
Hari ni ada 2 kenduri yg perlu dihadiri....Sorang jiran dan sorang kawan Mama.Walaupun dan standby kamera,tapi tak de peluang dan terlepas amik gambar pengantin.
Lepas dinner singgah jap tgk konsert kat Dataran Shah Alam.Malam nasyid dah berlalu semalam rupanyer.Malam ni "INDIE" nyer geng lak buat persembahan.
Dengar lagu 3 singers(tak terkenal pun)...balik rumah lah....

...(Ayah)...

Pendatang baru: Ayu Rafalli..?




Pusat Kesenian Islam,Shah Alam.




Saturday, 8-Aug-2009 20:30 Email | Share | | Bookmark
Mama belanja dinner!

1st Drumstick
Shroooott...!
Apa...ada "mashyuk" lagi ker..?
View all 6 photos...
Adik merengek mengidam KFC...??(dia boikot McD jer...)
Kebetulah Ayong pun balik dari asrama dan Mama pun tebal poket dapat duit ....................?? baru2 ni..... ,
so dinner malam ni Mama sponsor-walaupun ayah masih kekenyangan kenduri tghari tadi (ada 2 kenduri..!!).


...(Ayah)...







Sunday, 2-Aug-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
Bowling-Jabatan Perhutanan N.Selangor

Gaya family
Layan anak dulu
Antara staff Jab.Hutan
View all 14 photos...
Aktiviti ofis Mama yg pertama yg ayah join.Rata2 ramai couple pemuda dan pemudi yg turun kecuali Ayah dan Mama adalah couple yg peTUA.Sebab..anak2 kita dah besar2 belaka..
Ayah pun memang dah lama sangat tak main bowling.
Agak gementar nak tunjuk skill bila bermain ngan "orang hutan" ni..hehehe
Jangan mare...nanti kena jual......

Walaupun bukan "Top 3",tapi masih dapat hadiah kesian..utk anak2.

...(Ayah)...









[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net