Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Nov-2009 18:30 Email | Share | | Bookmark
Drift.

1st car
Tumpang amik gambar sikit..?!
DRIFT@DORIFUTO
View all 16 photos...
Haziq antara peminat "drift",setelah tengok drama "KL DRIFT".Ayah tengok dia agak teruja tengok kereta cantik dan powerfull menhasilkan "asap" ketika buat drift.
Walaupun hanya ada 2 buah kereta..OK lah tu......!!!!

...(Ayah)...





















Sunday, 8-Nov-2009 16:30 Email | Share | | Bookmark
Raja Lawak 4 - Sesi Ujibakat.

Antara team yg banyak sorakan.
Boleh tahan...!?
Din Beramboi & Peserta
View all 6 photos...
Sambutan yang memang gempak di Plaza Alam Sentral.....lebih separuh penonton adalah bakal peserta yang menunggu giliran untuk diuji bakat..Mau sampai lewat malam ni kalau nak diujibakat semuanyer.

Tengok depa melawak,...kelakar pun ada..meremang bulu roma pun ada.....,hantam saja lah labuuu.....
Pendek kata "Macam2 adaaaa....."

Nota;
1-Shot foto guna flash dilarang ketika penggambaran...Alamak...!!!(kena tegur..)
2-Majoriti peserta ialah anak2 muda@belia.

...(Ayah)...







Sunday, 8-Nov-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Go-Kart

Warm-up.
Kona lipat...?
Kepanasan..?
View all 14 photos...
Cuaca yang baik mendorong orang ramai turun ke lapangan GoKart Stadium Shah Alam.Dapat tahu melalui Jobstreet.com-dapatlah free gift (Cap) bila daftar awal.
Sekadar mengajak anak2 menerokai dunia Go-Kart.
Seperti biasa kalau event2 yang panas macam ni,anak2 dahagalah...lapar lah..panas lah...
Mama dah siapkan air botol,kuih dalam beg-semua habis..kenalah ayah tambah aiskrim....
Ayah..?memang sibuk kesana kemari mencari angle yang bagus...

...(Ayah)...














Sunday, 1-Nov-2009 14:00 Email | Share | | Bookmark
Pelancaran Rasmi BioAsli

Bio-Asli...betul2 POWER.!
Pengarah Urusan..Hj.Ishak Basiran.
Antara selebriti yg memberi sokongan.
View all 23 photos...
(EDISI SUPER BUMPER ngan gambar2 ...Khas utk DesaKu Trading...)

Pelancaran rasmi BioAsli-produk berasaskan minyak kelapa dara (VCO) setelah berjaya dipasarkan selama 2 tahun sejak penyelidikan dan pengenalan dipasaran.
Kaedah pemasaran melalui internet,telah mendapat sambutan yang sangat bagus dan sedang disebarkan keseluruh dunia.

Apakah kelainan nyer...??!!
1-Pelan pemasaran yang komprehensif.(bukan seperti MLM,yang Mengguna,Menjual dan Menaja).
2-Sistem pendaftaran dan penghantaran produk secara PERCUMA.
3-Tidak perlu menaja dan membuat appointment dengan sesiapa pun.Kelebihan kepada yg tak pandai "menjual" produk atau temberang.
4-Tidak perlu banyak produk dan ada "KILLER" produk sendiri.

Ini mengubah persepsi orang ramai terhadap jualan secara MLM,sistem piramid,dan jualan secara konvensional yang meng kehendaki peserta berjumpa,menaja dan menjual barang kepada potential customer.Hanya "KLIK" melalui butang komputer,urusan selesai.
Ayah adalah pengikut dan penyokong Pengarah Urusan - Desaku Marketing ini sejak dari awal dia berhenti kerja dan memulakan perniagaan dari pembuat komponen elektronik,bahan makanan,minuman(jus dan kordial) sehinggalah dia menemui VCO ini.
(Ayah nyer no. keahlian adalah yg. ke 19...!!).
Sempat juga jadi wakil pengedar(stokis) utk kawasan Shah Alam.,Cuma tak akif lagi utk menyertai on-line nyer skim ni...
Telah berada dipasaran sejak 2 tahun lepas,akhirnya beliau menjumpai kaedah pemasaran melalui internet ini.
Buat sementara waktu,setiap hari ada iklan di akhbar Harian Metro.Tahun 2010,beliau akan "all out" membuat pengiklanan besar2an.Pelancaran hari ini adalah sebagai persediaan ahli2 untuk tahun depan.

Tarikh Pelancaran Rasmi: 1hb November 2009
Tempat Pelancaran: Blue Wave Hotel,Shah Alam.
Syarikat: Desaku Marketing SB.
Jenama; Bio-Asli.
Asas Produk; Kelapa Dara Asli (Virgin Coconut Oil-VCO).
Sila ke Laman Web ;
http://www.bio-asli.com/?id=A0019 untuk maklumat lebih lanjut......

Juga boleh klik tag "Rakan Niaga" disebelah...

Semoga BERJAYA.....!!

Nota;
1-Tn Hj ni lain dari kebiasaan tokey2 yg lain.-sentiasa ingat kawan(Ayah) sewaktu susah dan senang.
2-Ayah akan tolong promosikan BioAsli dengan satu FP khas nanti.....

...(Ayah)...


Pengarah Urusan.Tn Hj Ishak Basiran.(kwan baik ayah)!


Sempat berposing "Promosi"untuk wakil media.







Pak Kuswadinata n Mat Over....

Azam peserta utk menjadi JUTAWAN.....!











Sunday, 1-Nov-2009 10:45 Email | Share | | Bookmark
Nana@10th birthday.

Pulut Kuning mama
Ngan lilin merah=10th
Simple Kari ayam
View all 5 photos...
Hari ini ada 2 events,
Pagi; Harijadi Nana yg ke 10,
dan
Petang; Pelancaran Pemasaran Plan terbaru BioAsli kat Blue Wave Hotel,Shah Alam.

Tunggu....!!!!!!!!

...(Ayah)...






[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net