Laily & Tugimun - Family Stories
"Episod Perjalanan Kehidupan Kita"
By: Ayah n Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Feb-2011 05:41 Email | Share | | Bookmark
Nana Darjah 6-UPSR..

 
 
 
View all 4 photos...
Wajah terkini Nana...
Foto2 utk pendaftaran UPSR dan KOKO sekolah...

(Via NOKIA E72 and Studio Gembira,S3)

Ayah







Saturday, 8-Jan-2011 13:30 Email | Share | | Bookmark
Persandingan NANA & SAFRAN @ Alor Star.

 
 
 
View all 74 photos...
Sambutan yang sangat meriah untuk meraikan persandingan di Alor Star.Keluarga yang menghantar lepak kat Homestay House ,dihadapan Hospital Alor Star.Lepas Zuhor bergerak kerumah pengantin.Rombongan menghantar melebihi 20 buah kereta dari keluarga Wak Man,keluarga Wak Sham,dan kawan2 sekolah Wak Man kat PBB,Langgar.3 khemah diperuntukkan untuk rombongan pengantin.Selesai makan,upcara naik rumah pulak makan kuih..Masa ni ayah dah beransur balik dulu ke Pendang.
Selepas Asar,team kerabat Wak Sham datang Pendang utk ziarah,dan lepas Maghrib...Ayah dan Acik Jun singgah Sungai Petani utk ziarah rumah baru Mak Lang.....
Pecut balik Shah Alam,sampai rumah kul 2.30am...Arghhh;;letihnyer.



Ayah
































































Saturday, 1-Jan-2011 11:11 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru HASLINA(Nana) TUKIMAN & SHAFRAN....

 
 
 
View all 82 photos...
1111....no yg dipilih... Sempena tarikh pernikahan mereka.
Hantaran pun RM 1,111.00.....(Jenuh la bakal pengantin nak lafaz akad nikah..tergeliat lidah tu..?)
Yang hampir2 ter rekod......selesai majlis akad nikah sebelum pukul 11.00pagi.

Ayah jadi saksi..(yg pertama kali dalam hidup)...
Dah tua ayah ni rupanyer.. huhu
Pagi yang cerah..di sirami hujan lebat ketika majlis hampir berakhir pada pukul 3.00pm selama 1 jam..
Alhamdulillah...majlis berjalan lancar.Untuk next kenduri,dinasihatkan utk "meeting" dulu bagi penambahbaikan @ KAIZEN @ IMPROVEMENT...

Next week ke KEDAH pulak...


Ayah



























Dato Zainal Sakom-Bekas Exco Negeri Selangor.












Dato Hashim.Bekas Mufti Wilayah Persekutuan.






Dato Emran Kadir-Bekas Pengarah JPJ.






Dato Zainal Dahlan dan isteri



























Thursday, 23-Dec-2010 01:10 Email | Share | | Bookmark
KL Motor Show(KLIMS)-2010

 
 
 
View all 42 photos...






































Monday, 6-Dec-2010 08:06 Email | Share | | Bookmark
Teluk Senangin,Lumut

 
 
 
View all 22 photos...
Layan anak selepas seminggu ber MOKHDAR....
Acara mandi2..makan2 seafood jer....(harga pun boleh tahan mahal nyer..nasib baik sedap./!)
Bajet sikit jer sebab belum dapat bonus,tapi banyak hal kena settelkan dulu.
Nice place juga....
Mama sempat "top-up" ikan bilis dan udang kering kat dapur...

Ayah.






















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net